Voor een gratis offerte - info@aquatazzcleaning.be | 0476/09.51.45

Wat Doen We?

Ramen wassen

Streep loos reinigen van al uw glaswerk, zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Natuurlijk wordt hier ook de omlijsting niet vergeten. Als er enkel buiten glas moet gereinigd worden hoeft u hier zelfs niet voor thuis te zijn.

Zonnepanelen

Zowel bedrijven, industrie & particulieren kunnen een beroep doen op Aquatazz Cleaning voor het reinigen van zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn zoals uw veranda, autoruit, velux. helaas niet zelfreinigend. Vuil (stofdeeltjes, stuifmeel, zand, enz.) zorgt voor schaduw, verhoogt de temperatuur, en uw rendement en levensduur nemen geleidelijk aan af.

Het reinigen van zonnepanelen is een delicate zaak.

Wij beschikken over het materiaal en de ervaring om deze taak in de beste en veiligste omstandigheden uit te voeren zodat uw rendement en levensduur optimaal behouden blijven.

Ons gebruikte osmosewater bevat geen componenten als zout, kalk, zink, nikkel en nitraten. Wanneer osmosewater in contact komt met vuil gaat het dit absorberen en verwijderen. Wat overblijft is een schitterend resultaat voor een prachtig rendement van uw zonnepanelen.

Koepels en verandas

Koepels en verandas zijn een mooie uitbreiding van uw huis. Ze zorgen voor extra lichtinval en zicht op bv een tuin.

Het goed onderhouden van dit plezier is dan ook belangrijk en hier komt uw ramenwasser te hulp. Zowel binnen als buiten en boven en onder. Niets ontsnapt aan onze aandacht.

Rolluiken, dakgoten en kornissen

Rolluiken en kornissen vragen speciale aandacht en speciale producten. Zo garanderen wij een mooi en beschermend resultaat.

Dakgoten ledigen is vaak een lastige maar noodzakelijke karwei. Ze houden uw woonst droog en gezond en ook hier staat uw ramenwasser u graag in bij.

Eerste opkuis

U heeft net gebouwd of verbouwd? Uw ramen hangen vol met siliconen, cement, plakkers,....? Ook hier kunnen wij helpen met de grote opkuis van de ramen en dergelijke. Een nieuwe raam moet er dan ook als nieuw blijven uitzien.Developed and designed by Pieter Meremans